Austrian Audio Hi-X65 Hovedtelefoner

Vi skabte vores nye Hi-X65-hovedtelefoner med open-back med mixing og mastering i tankerne. De er bygget til at tilfredsstille behovet for tæt, præcis lytning på disse kritiske stadier af lydproduktionsprocessen.

De samme egenskaber, der gør dem gode til professionel lydproduktion, gør dem også perfekte til audiofile, der sætter pris på at høre alle nuancer i den musik, de elsker.

Varenummer (SKU): AA-HIX65 Kategorier: , Tags: , , ,

2.930 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Austrian Audio Hi-X65 Hovedtelefoner

Høj præcision møder ren nydelse.

Hi-X65-hovedtelefoner er bygget op omkring en driver, der først blev designet med åbne hovedtelefoner i tankerne, og at lytte til dem er som at åbne et nyt vindue på din musik. Det åbne bagside design bringer en naturlig og rummelig lyd, hvilket giver ny klarhed til placeringen og karakteren af ​​dets individuelle elementer.

Hi-X65-hovedtelefoner giver et præcist lydperspektiv i høj opløsning og et kritisk nyt værktøj til professionel mixing og mastering.

Fremstillet i Østrig.

Du vil forstå kvaliteten af ​​dine nye Hi-X65 hovedtelefoner i det øjeblik, du tager dem ud af æsken, før du overhovedet har lyttet til den første tone. De ligger godt i hånden og godt for dine ører, og byggekvaliteten er enestående, som du ville forvente. Hi-X65-hovedtelefonerne er designet, konstrueret og fremstillet i Østrig af et team af passionerede eksperter med lang erfaring i at lave højkvalitetsmikrofoner og hovedtelefoner til krævende lydprofessionelle.

Selvfølgelig er den sidste kvalitetstest i lytningen. Tag hovedtelefonerne på, tænd for din musik, og oplev selv klarheden og præcisionen af ​​Hi-X-teknologi i et design med åben ryg. Du vil høre præcis, hvad vi mener.

Yderligere information

Vægt 3 kg