Austrian Audio Hi-X60 Hovedtelefoner

Austrian Audio har udvidet sit meget succesfulde Hi-X6-hovedtelefonsortiment med tilføjelsen af ​​Hi-X60-modellen -en professionel referencehovedtelefon til optagelse, FOH, mixing og mastering.

Med Hi-X6-seriens soniske signatur med dens naturlige og rummelige lyd er Hi-X60 over-ear-designet med closed-back ideel til brug i højlydte omgivelser, for eksempel i studiet eller foran. hus (FOH).

3.020 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Bemærkelsesværdig komfort

Austrian Audio Hi-X60 Hovedtelefoner

I studiet forhindrer Hi-X60’s lukkede isolering, at lyden slipper ud i optagemiljøet og forstyrrer mikrofonoptagelsen. Hos FOH sikrer den høje passive støjundertrykkelse et optimalt signal-til-støj-forhold, hvilket skaber et præcist og hørevenligt lydmiljø. Til instrument- eller vokalsporing arbejder begge funktioner sammen for at give kunstneren et sammenhængende, sundt signal uden lækage.

Hi-X60 tilbyder bemærkelsesværdig komfort selv til lange sessioner, hvilket efterlader brugeren træthedsfri og i stand til at fokusere på arbejdsgangen. Alle berøringspunkter er lavet af blødt, slidstærkt memory-skum. Ørepuderne har det roste Hi-X-design med masser af indvendig plads og mindre udvendig størrelse. Ørepuderne kan nemt udskiftes. Derudover har pandebåndet en smart udskæring for at lette trykket på hovedet.

Yderligere information

Vægt 3 kg