Musikinstrumenter

Musikinstrumenter

Musikinstrumenter – Stort udvalg i kvalitet. Vi forhandler alle slags musikinstrumenter. Alt fra guitarer, basser, ukuleler til blæseinstrumenter, klaverer, synths, trommemaskiner og meget mere. Vi forsikrer dig at kvaliteten og servicen er i top når du handler hos os.

Alt i strengeinstrumenter & tilbehør

Vores udvalg i strengeinstrumenter spænder bredt. Du er sikker på at kunne finde præcis det strengeinstrument der passer til dig, i den prisklasse og kvalitet du søger. Vi har alle typer af strengeinstrumenter, samt tilbehør til dit strengeinstrument. For at du er sikker på at det er det rigtige strengeinstrument, kan du komme forbi den fysiske butik i Taastrup og mærke/lytte på instrumentet inden du køber det. Udover dette sørger vi for at klargøre og justere instrumentet inden du tager det med hjem / får den leveret. Dermed sikrer vi at du får et instrument som er spilbart og som føles rigtigt.

Tangentinstrumenter

Vi har tangentinstrumenter til alle keyboard-spillere i alle prisklasser. Vi kan tilbyde dig et godt begynder instrument til billige penge, men også et luksuriøst el klaver til den erfarne keyboard-spiller. Vi tilbyder den rigtige service til dig, og kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige instrument. Finder du ikke præcis det tangentinstrument du leder efter, så er du velkommen til at kontakte os, hvor vi vil forsøg at få skaffet det hjem til dig.

Slagtøj

Hos os finder du trommer, percussion, trommeudstyr, slagtøjstilbehør og meget andet. Find det trommeskind eller bækken du skal bruge for at fuldføre dit trommesæt. Vi sælger også et bredt udvalg af percussion til alt fra studie brug til skoler, og andre hjemme installationer. Finder du ikke præcist det stykke slagtøj som du søger, så er du velkommen til at kontakte os, hvor vi vil forsøge at skaffe det til dig.

Blæseinstrumenter

Finder du ikke præcist det blæseinstrument som du søger, så er du velkommen til at kontakte os, hvor vi vil forsøge at skaffe det til dig.

JUSTERING

Vi sørger for at klargøre og justere dit instrument, så den er spilbar når du tager det med hjem / får den sendt hjem. Hos Lars Green Musik følger der også en førstegangsservice med dit strengeinstrument. Det er noget af det unikke vi kan tilbyde dig, som en lokal musikbutik.

Filtrer