Beyerdynamic DT 990 PRO Hovedtelefoner

Studie hovedtelefoner til mixing og mastering (åben)
  • Circumaural hovedtelefoner til professionel mixing, mastering og redigering, 250 ohm
  • Transparent, rummelig, bas og kraftfuld lyd
  • Bløde, cirkumaurale og udskiftelige velour ørepuder
  • Robust, komfortabelt polstret og justerbart fjederstål pandebånd design
  • Made in Germany

1.120 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

STUDIE LEGENDERNE 

Beyerdynamic DT 990 PRO Hovedtelefoner. I årtier nu har professionelle brugere over hele verden sat deres lid til vores klassiske sortiment: DT 770/880/990 PRO. Disse benchmark-setting studie-hovedtelefoner, fås i tre forskellige modeller, kan prale af ekstremt detaljeret opløsning og meget gennemsigtig lyd. DT 990 PRO-hovedtelefonerne er seriens model med open-back, der tilbyder imponerende rummelighed.

BENCHMARK FOR STUDIELYD

Disse studie-hovedtelefoner med open-back er et pålideligt værktøj for enhver lydentusiast. Det brede stereobillede og tredimensionelle lydgengivelse gør de beyerdynamic DT 990 PRO hovedtelefoner til en loyal følgesvend for producenter. Enestående tonedybde sikrer, at selv små ændringer i placeringen af ​​den akustiske kilde kan opfattes under blanding.

UTROLIG RUMMELIGHED

De cirkumaurale hovedtelefoner med deres open-back giver exceptionel rummelighed og detaljeret tonal dybde. Deres milde bas- og diskantboost sikrer en behagelig lyd. Bassen er ikke overdrevet, men temmelig præcis, og diskantforstærkningen er kraftfuldt til stede uden at lyde skarp.

EKSTREM KOMFORT ​​​​​​​

Det enkeltsidede kabel gør, at hovedtelefonerne kan tages på og af ofte, uden at kabler bliver viklet sammen, og bløde, justerbare ørekopper giver ekstra komfort. Det robuste fjederstål-hovedbåndsdesign sikrer, at over-ear-hovedtelefonerne også giver en sikker pasform.

FORSKEL SAMMENLIGNET MED DT 990 EDITIONEN

DT 990 Edition-hovedtelefonerne til hjemmebrug og DT 990 PRO studie-hovedtelefonerne: Lydmæssigt er begge modeller identiske, da de har identisk designede akustiske transducere. Der er grundlæggende to forskelle mellem modellerne. For det første har Edition-modellerne et blødere pandebånd til at nyde musik derhjemme, mens PRO-headsettet har en lidt fastere pasform. For det andet er Edition-modellerne udstyret med et lige kabel, mens PRO-modellerne kommer med et oprullet kabel.

HOLDBARHED

Et aspekt, der adskiller vores produkter fra resten, er, at de er håndlavede i Tyskland. Vi er særligt stolte af holdbarheden af ​​vores produkter, fordi alle de anvendte komponenter er udskiftelige, hvis det er nødvendigt.

MADE IN GERMANY

DT 990 PRO hovedtelefonerne er og har altid været håndlavede i Tyskland. Med deres højkvalitetsmaterialer og omhyggelige udførelse er disse studiehovedtelefoner en sund, langsigtet investering.

Yderligere information

Vægt 3 kg