Strengeinstrumenter

Strengeinstrumenter

Strengeinstrumenter – Kvalitets instrumenter. Hos Lars Green Musik finder du et stor udvalg af strengeinstrumenter i alle størrelser og kvaliteter. Leder du efter en guitar, bas, ukulele eller et andet strengeinstrument, så er du kommet til det rette sted. Finder du ikke præcis den guitar du søger, så kontakt os gerne og vi vil forsøge at få den skaffet hjem til dig.

Højkvalitets-instrumenter

Vi kan tilbyde dig et bredt udvalg højkvalitets-strengeinstrumenter, som kommer i mange forskellige prisklasser. Alt fra de luksuriøse amerikanske Larrivée western guitarer, til de stilrene japanske Aria guitarer og mange andre mærker!

Mærk instrumentet

Vi går op i at du får det rigtige instrument som passer til dine behov, og føles rigtigt for dig. Derfor har du mulighed for at komme forbi vores fysiske butik i Taastrup, og sætte dig med instrumentet og mærke/lytte efter.

Justering

Vi servicerer også instrumenter. Trænger dit instrument til at blive serviceret inden det kommende spillejob, så skal du forbi Lars Green Musik. Vi klargøre og justerer din guitar, så den står knivskarpt. Alt fra strengeskift til større reparationer. Når du køber et strengeinstrument ved os, sørger vi for at du får den justeret og spilleklar.

Filtrer