Audient iD14 MKII 10in/6out Lydkort

10in | 6out Audio Interface / Lydkort

Designet til at tage dine optagelser til det næste niveau på alle måder, iD14 (MKII) leverer professionel lyd perfomance i en kompakt og moderne desktop-pakke, der giver dig alt, hvad du behøver for at lave optagelser i studiekvalitet derhjemme.

1.816 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Den professionelle lyd du fortjener

Hvert iD-interface har Audient Console Mic Preamp, det samme diskrete kredsløbsdesign, som findes i vores berømte optagekonsol ASP8024-HE. Designet til at levere ultralav støj og lav forvrængning med et strejf af klassisk analog varme, iD14s to Audient mic pre’s vil give dig den professionelle lyd, du fortjener.

Hvordan lyder det?

Audient mic pre er et højkvalitets hybrid diskret og op amp design, der leverer en ren, nøjagtig og detaljeret oversættelse af din kilde.

Nøj, det er stille!

Med et støjgulv, der er 30.000 gange mere støjsvagt end signalniveauet, vil dine optagelser blive fanget med forbløffende klarhed.

Det hele ligger i detaljerne

iD14s konvertere sørger for, at du hører hver eneste nuance, hver eneste detalje af din lyd, så du kan tage dine optagelser til næste niveau. Med et utroligt dynamisk område på 126 dB vil du høre din lyd mere præcist, træffe bedre kreative beslutninger og opleve enestående klarhed direkte fra dit skrivebord.

Be immersed

Tilslut og lyt til dine mix gennem to sæt højttalere med iD14s fire lineudgange. Alternativt kan du bruge de ekstra lineudgange til at sende lyd til en ekstern hovedtelefonforstærker til distribution til dine kunstnere.

Kraftig præstation

Udstyret med både et jack- og minijack-tilslutning og en kraftig hovedtelefonforstærker, der er i stand til at drive hovedtelefoner op til 600 Ohm, er iD14 klar til at tage de mest krævende optagesessioner.

Plug and play

Designet til at replikere input-trinnet af en klassisk valve forstærker, iD14s harmonisk rige JFET Instrument Input er det perfekte soniske fundament for din guitar eller bas og forstærker-sims.

Flere kanaler, flere muligheder

Planlæg for fremtiden med iD14s digitale input. Understøtter både ADAT og SPDIF, iD14 giver dig mulighed for at tilføje op til otte ekstra mikrofonindgange, så du kan udvide din rig og tage større sessioner.

Oplev ultra lav latency

Hold det enkelt med den kraftfulde, men intuitive iD Mixer. Opret og tilpas høretelefonmix med lav latency, brug den fleksible skærmkontrol eller hold blot øje med dine niveauer – alt sammen fra én brugervenlig app.

Yderligere information

Vægt 1 kg