Gravity MS 2222 B Kort Mikrofon Stativ

MS 2222 B er et mikrofonstativ i førsteklasses kvalitet med tykvæggede rør, sort pulverlakeret finish og 73 cm maksimal højde. Den usædvanligt stabile runde base, lavet af støbejern, er udstyret med en gummibund for at give akustisk isolering og beskytte overflader.

460 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Gravity MS 2222 B Kort Mikrofon Stativ. Bommens position og vinkel justeres præcist med 2 spændingsknapper på beslaget. Et lynlås giver mulighed for variabel forlængelse til en maksimal længde på 88 cm, hvilket letter fleksibel mikrofonplacering. For jævn, holdbar højdejustering er MS 4222 B’s håndtag og knopper lavet af højkvalitets ABS med en soft touch, skridsikker termoplastisk belægning for komfortabel betjening. Den specialdesignede holder kræver ingen værktøj til hurtig og sikker fastgørelse af mikrofonclips.

Et ekstra sæt sorte koderingsringe er inkluderet med MS 2222 B; flere ringpakker er tilgængelige i en bred vifte af farver til øjeblikkelig personalisering.

VARIWEIGHT® kompatibel – patenteret stabilitetssystem til sikker fastholdelse og enkel transport ved hjælp af en indsættelig vægtskive.

Produkt type Stands and Tripods
Type Mikrofon stativ
Rør materiale Stål
Rør farve Black
Rør overflade Pulver lakeret
Min. højde 480 mm
Max. højde 730 mm
Transport længde 550 mm
Højde justering Ja
Base type Round base
Base materiale Cast iron
Base diameter 270 mm
Base vægt 3.6 kg
Boom model 2-point adjustment
Boom længde 880 mm
Udskiftelige ringe 1 x 15 mm, 1 x 20 mm, 1 x 25 mm
Sort ring pakke inkluderet Ja
Vægt 4 kg

 

Yderligere information

Vægt 5 kg