RØDE RODECaster Pro II Prod. Mixer

• Lydproduktionsenhed til podcastere, streamere, musikere og content-skabere
• Ni-kanals mixer med seks fysiske fadere i broadcastkvalitet og tre virtuelle fadere
• APHEX®-lydprocessor og andre kraftfulde indbyggede effekter
• Avanceret Bluetooth-forbindelse til telefonopkald med god lydkvalitet
• Fuldt programmerbare SMART Pads til at styre lyde og effekter

7.095 DKK

Mulighed for betaling med EAN

Kan bestilles - Vi kontakter dig med leveringstid

Vis delbetaling
×
Delbetaling
201 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.095 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 201 kr. Samlede kreditomk. 2.515 kr. Samlet tilbagebetaling 9.610 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,95%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

RØDE

RODE RODECaster

Pro II Prod. Mixer

RØDECaster Pro II er den ultimative lydproduktionsløsning til streamere, podcastere, musikere og content creators. At kombinere revolutionerende funktioner med enestående lydkvalitet, brugervenlighed og tilpasningsmuligheder er simpelthen alt, hvad lydskabere nogensinde har brug for for at skabe utrolige resultater. Alle komponenter er omhyggeligt designet til at forenkle produktionsprocessen ved at kombinere for titusindvis af dollars af studieudstyr i én enkelt, brugervenlig konsol.

Hver podcast, hver stream, hvert studie er anderledes. RØDECaster Pro II er designet til at kunne fungere med alle kreative visioner, med en nærmest uendelig tilpasningsevne, der giver brugerne mulighed for at designe deres egne perfekte indstillinger, uanset hvilken type indhold de arbejder med.

EXCEPTIONEL LYD TIL ALLE KREATIVE

Med RØDECaster Pro II får man et unikt sæt funktioner, der er designet til at få alle stemmer til at lyde optimalt, hver gang man trykker “Record”. Fire Neutrik combo-indgange (XLR/Jack) i studiekvalitet med Revolution Preamps (Low noise/High gain) giver fantastisk klarhed og transperans med enhver form for input om det er mikrofon eller instrument.

Brugere kan skabe deres egen unikke lyd med et komplet sæt APHEX-processorer i studiekvalitet, inklusive den legendariske Aural Exciter, Big Bottom og Compellor, og kraftfulde indbyggede effekter, herunder rumklang, delay, pitch shifting, roboteffekter og mere.

En højtydende Quad-Core sound engine giver betydeligt mere processorkraft end nogen anden indholdsskabende mixer på markedet og åbner op for et enormt potentiale for fremtidige opdateringer.

UBEGRÆNSET TILPASNING OG FULDSTÆNDIG KREATIV FRIHED

Processorer og effekter
Hver APHEX-processor og indbygget effekt er fuldt justerbar. Enten ved hjælp af en indbygget editor eller via computer ved hjælp af RØDE Central. Brugere kan finjustere hver processor med den avancerede editor eller opnå professionelle resultater på få sekunder med VoxLab.

Gem “Shows”
Alle indstillinger for RØDECaster Pro II, inklusive mixerkonfiguration, SMART-pads og APHEX-processorer, kan gemmes som et “Show” og uploades til enhver tid. Det gør den ideel til creators, der producerer flere shows, streamer eller skaber forskellige typer indhold uafhængigt af hinanden.

Mixeren
RØDECaster Pro II er en fleksibel mixer med ni kanaler: seks kanaler med fysiske fadere i broadcastkvalitet og tre virtuelle kanaler, med mulighed for at udvide digitalt. Disse er individuelle, hvilket betyder, at de fire analoge indgange, USB og Bluetooth og SMART Pads, kan allokeres til enhver af de fysiske fads eller virtuelle kanaler i vilkårlig rækkefølge. Dette gør det muligt for brugeren at tilpasse deres RØDECaster Pro II til at passe til deres kreative krav og arbejdsgang. Der er en pan-kontrol for hver kanal, og de analoge indgange kan også forbindes til optagelse af stereomikrofonpar, eksternt udstyr eller instrumenter.

SMART pads
Den originale RØDECaster Pro havde sound pads. RØDECaster Pro II har SMART Pads.
Som navnet antyder, kan disse bruges til meget mere end bare at kontrollere musik, jingles og lydeffekter. Hver pad kan tilpasses til at udføre en række funktioner, herunder aktivering af stemmeeffekter, afsendelse af MIDI-kommandoer til ekstern software og hardware og aktivering af mixeren, såsom fade ins og fade outs. I alt 64 unikke kommandoer kan udføres via RØDECaster Pro II’s otte SMART Pads.

Dette får man:
1 x RØDECaster Pro II
1 x SC27 USB-C til C kabel
1 x USB-C strømadapter
1 x AC strømkabel

Yderligere information

Vægt 3 kg