Shelter TGD108 Tongue Drum 10″

  • Tongue drum fra Shelter
  • 10 tommer (25,4 cm)
  • 8-toner
  • Inkl. køller, kølle holder, etui og musikhæfte
Varenummer (SKU): SH-TGD-108 Kategorier: , Tag:

499 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Fine lydlandskaber

Shelter TGD108 Tongue Drum 10″ er en tongue drum med 8 toner, hvor der følger alt med til at komme godt i gang med dette hyggelige og behagelige instrument. Selvom du aldrig har spillet på en tongue drum før, eller har anden musikalsk baggrund, så vil du med det samme kunne spille små melodier og lave fine lydlandskaber – uanset om du er voksen eller et barn.
En tongue drum er, som sådan, et ret nyt instrument, selvom det er inspireret af forskellige etniske og historiske instrumenter. Tongue drums kaldes også for tank drums, da de først versioner man kender til, var lavet af små propantanke, før musikinstrumentproducenter begyndte at serieproducere dem i den form, vi kender nu.

En tongue drum er en hul og cylindrisk tromme med klinger, som er skåret ind i toppen af trommen. Når trommen slås an med en kølle eller med fingrene, så vibrerer klingen og producerer lydbølger, som skaber en unik, musikalsk og meget dejlig klang.

Tongue drums har en meget behagelig, beroligende og meditativ klang, som er velegnet til musikterapi, og som et musikinstrument til afslapning og meditation.

Du kan sidde med den på skødet, eller du kan have den stående foran dig på et bord eller lignende. Den kan spille relativt højt, hvis du bruger de medfølgende køller, men kan også spilles lavt og diskret, hvis du bruger dine fingre i stedet. Altså er Shelter TGD108 et instrument, som du sagtens kan sidde og hygge dig med i sofaen, uden at overdøve fjernsynet eller genere de andre i huset.

Shelter TGD108 er fantastisk til både børn og voksne, hvis hoveder trænger til en afslappende pause fra hverdagens mange indtryk og tankemylder.

Yderligere information

Vægt 3 kg