Nektar Impact LX25 Plus Midi Keyboard

Kompakt. Styring. Kreativitet
Impact LX25+ MIDI-controlleren er kompakt og bærbar, men alligevel spækket med intelligent og udtryksfuld ydeevnekontrol, der ikke engang er tilgængelig på mange premiumprodukter. Har du nogensinde ønsket dig en controller, der automatisk tilsluttes din DAW? Impact LX25+ gør præcis det.
Nektar DAW Integration specialdesignet til Bitwig, Cubase, Digital Performer, FL Studio, GarageBand, Logic, Nuendo, Reaper, Reason, Sonar og Studio One tager Impact LX25+ langt ud over den funktionalitet, der normalt tilbydes af et USB MIDI-controller-keyboard. Med Impact LX25+ er det hårde arbejde gjort, så du kan fokusere på din kreativitet.

Varenummer (SKU): ne-lx25 Kategorier: , Tags: , , , ,

840 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

IMPACT LX25+ CONTROLLER KEYBOARD
Det 25-toners anslagsfølsomme keyboard er en synth-handling med en medium spænding. Tangenterne i klaverstil i fuld størrelse er dækket for at beskytte mod snavs og støv, mens de også komplementerer Impact LX-designet. Med 4 hastighedskurver, der gradvist øges i dynamik, er der et valg for enhver spillestil. Hvis du ikke har brug for hastighed, sørger 3 faste hastighedsniveauer for et ensartet output. Oktav- og transponeringsknapper samt pitch bend- og moduleringshjul er inden for rækkevidde, så du hurtigt kan flytte keyboardet op eller ned efter behov, eller anvende yderligere artikulation med hjulene.

OCTAVE & TRANSPOSER KNAPPER
Der er mere ved de 4 Octave & Transpose knapper, end man kan se. 4 funktioner kan vælges i farten, så du kan foretage vigtige ændringer til enhver tid, også mens du spiller. En tastekombination gør tildelingen hurtig og nem. Valgmulighederne omfatter udsendelse af MIDI-programbeskeder, skift den globale MIDI-kanal eller vælg en af ​​Impact LX25+’s 5 brugerforudindstillinger med enten Octave- eller Transpose-knapperne.

KONTROLCENTER
En 30 mm fader og 8 potter er i midten af ​​Impact LX25+ kontrolpanelet. Hver kontrol er fuldt programmerbar til at sende enhver MIDI CC besked til brug med hardware eller software MIDI produkter. Brugt med Nektar DAW-integration, får kontrollerne sit eget liv, og de giver en fleksibel præ-kortlagt DAW-kontrol, der giver dig det bedste fra begge verdener. Kontrolindstillinger kan gemmes i en hvilken som helst af de 5 Impact LX25+ forudindstillinger til tilbagekaldelse til enhver tid. Og hvis du slår Null til, gemmes eventuelle parameterværdier, når du ændrer forudindstillinger, så du undgår parameterspring.

Yderligere information

Vægt 3 kg