Marshall SV20C Vintage Combo Guitarforstærker

SV20C

Kraften fra en Plexi i en ny bærbar stil. Nu er den legendariske lyd fra 1959SLP din til at tage med, pakket i en 20W combo, som du kan nyde derhjemme eller i studiet. Den har de samme vintage-toner, du kender og elsker, lige redesignet til den moderne spiller.

Uanset om du leder efter varme blues-toner eller punchy leads, har SV20C alle de samme tonale muligheder som den originale 1959SLP. Vælg mellem høj diskant og normal kanal, eller find den perfekte blanding mellem de to ved hjælp af et patchkabel. Mens dens forgænger blev bygget til at blive høj, er SV20C udstyret til at håndtere de mere stille miljøer med strømreduktion til 5W.

7.895 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Vis delbetaling
×
Delbetaling
220 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.895 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 220 kr. Samlede kreditomk. 2.634 kr. Samlet tilbagebetaling 10.529 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,96%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Marshall SV20C Vintage Combo Guitarforstærker

EN KLASSIKER GENTÆNKT

Studio Vintage® drives af tre ECC83-ventiler i forforstærkeren og to EL34’ere i effektforstærkeren. Det nye kombinationsdesign kan også prale af en 10″ Celestion V-type højttaler for den gamle skole lyd.

TÆM DET UTEMELIGE

Studio Vintage-kombinationen er lige så hjemme i studiet som i dit eget hjem, og lader dig endda skifte mellem 20W og 5W udgangseffekt. Den er også betydeligt mindre og lettere end dens 100W-modstykke. Vi har valgt en 10″ Celestion V-type højttaler for bekvem bærbarhed uden at gå på kompromis med tonen.


HÅNDLAVET I STORBRITANIEN

Omhyggeligt håndbygget på vores britiske fabrik, genskaber SV20C nøjagtigt vintage Marshall-toner. Skab alt fra mættede blues-toner til bidende leads med de to ECC83 forforstærkerventiler og to EL34 effektforstærkerventiler.

FÅ LOOKET

Sort levant parret med vintage bånd, drysset med pletter af guld. Det er looket, der har inspireret generationer af guitarister, ulastelig genskabt til nutiden.

 

Yderligere information

Vægt 15 kg