Marshall MMV ST20H Guitarforstærker Top

ST20H

Den uovertrufne nummer et er her, bare mindre. Studio JTM gengiver de legendariske, varme og glatte toner fra den originale Marshall JTM. Skift mellem 20W og 5W med et tryk på en kontakt, og lad den æra-definerende lyd fra JTM stjæle showet, uanset om det spiller hjemme eller på scenen. Sørg for at parre ST20H med et af vores Studio-skabe for en lille, men perfekt udformet Marshall-rig.

6.666 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Vis delbetaling
×
Delbetaling
193 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.666 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 193 kr. Samlede kreditomk. 2.560 kr. Samlet tilbagebetaling 9.226 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,34%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

ENESTÅENDE MARSHALL LYD

Marshall MMV ST20H Guitarforstærker Top

En umiskendelig lyd, der genkendes over hele verden, ST20H er en kærlig hyldest til forstærkeren, der reagerede på rock’n’roll-revolutionen. Fra sin legendariske varme og glatte tone til at blande stemmerne for en kombination af knas og ren, bringer ST20H den enestående lyd, som Marshall er så kendt for.

STRØMREDUKTION

Uanset om du spiller derhjemme eller en intim koncert, så skift mellem 20W og 5W med et tryk på en kontakt takket være den indbyggede strømreduktionsteknologi. 5W-tilstanden giver mulighed for at spille med en lavere watt uden at gå på kompromis med tonen.

KOMPAKT UDEN KOMPROMIS

ST20H genskaber nøjagtigt det ikoniske look set på tværs af tusindvis af scener gennem årene, og ST20H har kraften fra en klassisk Marshall-forstærker i et nyt, mere kompakt design. Pakket med de samme vintage toner, du kender og elsker, bare i en mindre pakke. Funktioner såsom en DI-udgang og FX-loop er blevet tilføjet, hvilket bringer JTM til nutiden.

UK-MADET OG ALL-VENTIL

Håndlavet på den samme britiske fabrik, som har fremstillet Marshall-forstærkere siden slutningen af ​​60’erne, er ST20H bygget på årtiers erfaring med eksperthåndværk i hjertet. Fyldt med to ECC83-forforstærkerventiler, to 5881 effektforstærkerventiler og en ECC83-fasedeler, tager ST20H dig lige tilbage til rock’n’roll-renæssancen.

Yderligere information

Vægt 15 kg