Gravity Traveler 3D Arm Med Popfilter

Gravity MA 3D A POP 1 Traveler 3D Arm Med Popfilter
Hver en smule vægt tæller, når du rejser med fly eller lastbil fra den ene koncert til den anden. Når alt kommer til alt, kan du ikke altid stole på, at koncertstedet har det rigtige værktøj til rådighed for dig, når det er nødvendigt.

149 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Popfilteret med 3D-arm MA 3D A POP 1 kan tages med overalt. Den er så let og pladsbesparende, at du absolut ikke behøver at bekymre dig om vægt eller opbevaringsplads.

Med dette værktøj kan du forbedre din stemme- og vokaloptagelser ved at placere højkvalitets popfilteret med dobbelt nylon mesh og en stor skærmdiameter på 15,7 cm mellem dig og din mikrofon. På denne måde undgår du uønskede pop-lyde og klipning.

Dens fastgørelsesmekanisme er hurtig og nem at samle. Det store spændeområde fra 15 til 35 mm lader dig montere det på alle populære mikrofonstativer, og de tre leds 360° rotationsmuligheder giver dig mulighed for at installere det, som du vil. Du skal blot løsne, justere og stramme vingeskruerne. Voila – du er færdig! Når den er indstillet, forbliver MA 3D A POP 1 låst på plads.

Gravity® har endnu en gang leveret et lille, brugbart og pålideligt produkt.

Specifikationer

Produkt type Mikrofon tilbehør
Type Pop filter
Materiale Plastik, Polyamide
Farve Sort
Justering Wing screw
Rotation 360°
Hældning 180°
Arm længde 400 mm
Velegnet til montering på Mikrofon stativer
Tråd størrelse 3/8”
Skærm diameter 157 mm
Setup Double nylon screen, plastic frame
Velegnet til rør diameter 15 – 35 mm
Vægt 0,377 kg

Yderligere information

Vægt 1 kg