Austrian Audio Dynamisk Vokal Mikrofon

Maksimal ydeevne til en attraktiv pris

Leder du efter den bedst mulige lyd til scenen? Du finder det med OD303, den nyeste dynamiske vokalmikrofon fra Austrian Audio.

899 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Dynamisk Vokal Mikrofon

Austrian Audio Dynamisk Vokal Mikrofon. Austrian Audio har designet en scenemikrofon, der koncentrerer sig om det absolut nødvendige: den bedste lyd til din stemme!

Den velafbalancerede, åbne, men samtidig kraftfulde lyd er uden sidestykke i denne prisklasse.

Med sin robuste konstruktion vil OD303 modstå daglig brug i øvelokalet og strabadserne i et hårdt turnéliv uden problemer. Det trykstøbte hus er næsten uforgængeligt, og mikrofonen ligger perfekt i hånden.

OD303 følger også den berømte Open Acoustic-teknologi fra Austrian Audio, som giver et optimalt formet supercardioid polært mønster over et bredt frekvensbånd med fremragende feedback-stabilitet. Den meget anvendte teknik med at holde mikrofonen tæt på hovedgrillen påvirker eller ændrer heller ikke lyden. FOH lydteknikere vil sætte stor pris på denne funktion!

Udstyret med den østrigske Audio ODC50 dobbeltkapsel – unik til denne pris – er håndteringsstøj og scenevibrationer ved lave frekvenser væsentligt reduceret. Derudover reducerer den proprietære 3D Pop-støjdiffusor, udviklet af Austrian Audio, støj forårsaget af eksplosive lyde som “T” og “P” til et minimum.

Yderligere information

Vægt 3 kg