Acus One For Strings 8-SIMON V2 Wood akustisk guitar-forstærker wood

6.199 DKK / STK.

  • 200 watt forstærker
  • Limited edition med specialformet kabinet af udvalgt træ og frontgitter i sort krom
  • Velegnet til akustisk guitar, violin og andre akustiske instrumenter
  • Separat mikrofonindgang
  • 3 kanaler
  • 8” højttaler med diskant tweeter

Acus One For Strings 8 SIMON V2 er en akustisk forstærker på 200 watt, som specifikt er udviklet og bygget til at kunne give akustiske instrumenter – såsom guitarer, violiner, mandoliner mm. – den forstærkning de skal bruge, for at levere en autentisk og ren klang.

One for Strings 8 SIMON V2 er udrustet med en 200 watt forstærker og et 2-vejs højttaler system, med en 8” bashøjttaler og en diskant tweeter. Du får 3 separate og uafhængige kanaler med jack-inputs til guitar og XLR-indgang til mikrofon på 2 af kanalerne. Derudover er der også et RCA(phono)-input med separat volume-kontrol, hvorpå man kan tilslutte en Smartphone/MP3-afspiller til gengivelse af f.eks. et backingtrack. Forstærkeren har også et balanceret line-output og effektloop.

Med Acus One For Strings 8 SIMON V2 får du også en indbygget effekt sektion, hvor du har mulighed for at vælge imellem 2 forskellige rumklange samt chorus og delay/ekko. Effekterne kan du bruge til at tilføre mere klang og rumfornemmelse til dit instrument, og du undgår at skulle medbringe og tilslutte en ekstern effekt enhed.

På lager

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

222 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.199 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 7.963 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,45%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Beskrivelse

Amplifier format Combo
Purpose Allround
Type Transistor
Effekt 200 watt
Mastervolumen Yes
Equalizer 3-band
Højttalerenheder 1 x 8″ + tweeter
Kanaler 3
Reverb Yes
Line out Yes
Hovedtelefonudgang 1 x stereo jack
Mikrofon Yes
AUX indgang Yes
Strom Mains

 

Yderligere information

Vægt 15 kg

Du kunne også være interesseret i...