Roland HP 605-PE digital piano

22.995,00DKK

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

728 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 22.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 728. Samlede kreditomkostninger kr. 3.204. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 26.199. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,02%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Beskrivelse

Roland HP605 Digital Piano

Topklasse digital-piano til hjemmet med koncertflygel lyd

Siden 1972 har Roland arbejdet for at skabe den ultimative klaveroplevelse, og de nye HP-pianoer er udstyret med de mest spændende funktioner, vi endnu har set. Filosofien bag ved HP-pianoerne er, at bringe lyden af et koncertflygel ind din stue samtidig med, at du frit kan bestemme kabinetstil, farver og højttalersystem, så det passer til nøjagtig din smag. Det flotte HP605 er udstyret med den nyeste version af Rolands berømte SuperNATURAL Piano modelleringsteknologi, der sammen med instrumentets unikke tangenter, der er en blanding af træ og støbte materialer, gør at instrumentet har en fantastisk spillefornemmelse og holdbarhed.

HP605 kan tilsluttes til din smartphone eller tablet via Bluetooth, så du kan anvende musikproduktions apps eller online klaverlektioner via instrumentets kraftfulde seks-højtaler forstærkersystem. Dine børn vil elske de mange sjove og inspirerende klaverundervisningsmetoder, som instrumentet åbner op for.

Selvom digital-pianoet er kompakt, vil det klassisk designede HP605 være et markant møbel i dit hjem, og med det frie valg af finish i poleret ibenholt, moderne rosentræ og moderne sort eller hvidt, vil instrumentet klæde et hvert hjem.

Om instrumentet:

  • Den nyeste SuperNATURAL Piano teknologi i stedet for konventionel sampling. Det betyder, at lyden har en endnu større detaljerigdom, og at du kan spille endnu mere dynamisk og udtryksfuldt.

  • Acoustic Projections-teknologi der ved hjælp af seks højttalere reproducerer det fyldige og overtonerige klangunivers fra et akustisk klaver.

  • Headphones 3D Ambience-effekt giver en fyldig, multidimensionel lydoplevelse når man benytter hovedtelefoner.

  • Et autentisk flygelanslag med det ny udviklede PHA-50-klaviatur (Progressive Hammer Action), der kombinerer trætangenter og moderne materialer, hvilket giver den optimale anslagsfornemmelse.

  • Du kan tilslutte din smartphone eller tablet via Bluetooth så du kan øve klaverspil med lyd fra Apps, der afspilles via instrumentets højttalere.

  • Spil med det store alsidige udvalg af orkesterlyde såsom strygere, messingblæsere, orgel og mange flere.

  • Du kan gemme 25 registreringer af dine favorit opsætninger af dit lydvalg, dobbeltlyd, splitpunkt. Du kan lave backup af dine instrumentindstillinger på en USB-memory-stik.

  • Imponerende klaverkabinet med kompakte klaverben der passer perfekt til mindre rum.

  • Fire Premium finish: autentisk højglanspoleret ibenholt, moderne rosentræ og moderne sort eller hvidt.

Fyldig og overtonerig lyd med SuperNATURAL Piano-teknologien

Super NATURAL Piano-teknologien gør, at lyden moduleres hver gang, du slår en tone an på tangenterne. Mange digital-pianoer anvender optagelser af klaverlyden, men moduleringsteknologien genskaber lyden ud fra de toner du spiller, toneresonansen og lyden fra mange andre dele af klaveret der påvirker klaverlyden. Resultatet bliver en fyldig, overtonerig og kompleks klaverlyd, der responderer præcist på dit klaveranslag, hvilket ikke er muligt med en samplet klaverlyd.

Det handler om forskellen i spillefornemmelsen mellem blot at lytte til optaget klaverlyd (traditionel samplings teknologi), til i stedet for selv at skabe klaverlyden (SuperNATURAL teknologi).

Klavertangenter der fornemmes og ser ud som trætangenter, men uden ulemperne

Trætangenterne på et akustisk klaver ser smukke ud og giver fingrene en substantiel spillefornemme. Rene trætangenter kræver jævnlig vedligeholdelse og er derfor ikke det bedste valg til et digital-piano. HP605 har en helt ny type klavertangenter, der består af en blanding mellem træ og støbt materiale, og benytter det bedste fra de to verdener. Smukke træsider giver hver tangent substans og tyngde, så tangenterne føles rigtige at spille på, mens den støbte og holdbare tangentkerne sikrer, at du kan spille på dit Roland-piano hver dag i mange år frem, uden at bekymre dig om vedligeholdelse. Du kan endda spille på instrumentet om natten, da tangenterne er skabt således, at de laver mindre dunkelyde, når du spiller på klaviaturet.

Genskaber den klangoplevelsen fra et akustisk klaver

Roland’s Acoustic Projection-højttalersystem genskaber klangoplevelsen fra et akustisk klaver. HP605 har indbygget 6 højttalere i et tre-vejs-højttaler-system med en kraftfuld firekanals forstærker, hvor hver kanal udfylder en bestemt rolle i at gengive en perfekt klaverlyd. Det kraftige højttalerkabinet gengiver hovedklaverlyden, mens de topmonterede højttalere producerer rumlighed og resonansen fra klaverets klangbund. Højttalerne tættest på pianisten understøtter pianistens klangopfattelse. De fungerer som pianistens højttalere og gengiver dynamiske overtoner og støj fra hammerhovederne når de rammer klaver-strengene. Klaverkabinettet er blevet højere for at skabe større klangrigdom i klaverlyden.

Tilslut din smartphone eller din tablet via Bluetooth – brug Apps til nemt at lære klaverspil.

Smartphones og tablets giver unikke måder, hvorved du kan lære at spille klaver. Med Bluetooth kan du tilslutte din smartphone eller tablet trådløst til HP605, og benytte de mange populære muligheder iOS/Android apps giver, samt de online-tjenester der tilbyder øve-videoer til klaverundervisning. Når din smartphone/tablet er tilsluttet vil lyden automatisk blive sendt ud af digital-pianoets indbyggede højttalersystem eller hovedtelefoner. Du kan derved spille sammen med din favorit kunstnere og bands eller få klaverundervisning af de bedste klaverundervisere. Du kan købe noderne til populære musikstykker fra en online butik fx Sheet Music Direct, eller du kan installere Apple iOS-apps såsom PiaScore hvor du får adgang til 70.000 klassiske klaverstykker på noder, som du kan spille efter, og ved at trykke klaverpedalen vender du nodesider på din iPad/iPhone-skærm.

* Bluetooth-funktionen er kun tilgængelig i udvalgte lande.

Flygellyd via hovedtelefoner

En af de store fordele ved et digital-piano er, at du kan spille uden at forstyrre andre med hovedtelefoner. Nogle digital-pianoer afbryder instrumentets højttalere og sender den samme lyd til dine hovedtelefoner, uden at tage hensyn til, at gode hovedtelefoner kan skabe en bemærkelsesværdi klar og detaljerig lydoplevelse, når du øver. Roland-pianos benytter Headphones 3D Ambience til at optimere lydoplevelsen, så det fornemmes som om, at lyden kommer fra selve klaveret og ikke fra hovedtelefonerne. Du vil også opleve, at du med Headphones 3D Ambience kan øve i en betydelig længere periode uden at blive træt – både dag og nat.

Spiller som et akustisk flygel

Det er ikke kun tangentfornemmelsen, der er vigtig for spilleoplevelsen, men også tangentbevægelserne er vigtige. Hver tangent har en stabiliseringspind, der sikre at den vertikale bevægelse gennem tangenten sker glidende og præcist, idet stabiliseringen hindrer sidevers bevægelse og støj, når du fx spiller et glissando på klaveret. HP605 har den nyeste pianoteknologi indbygget og Roland har derfor også udstyret klaviaturet med helt unikke tangenter der gør, at du får den ultimative spilleoplevelsen. Tangenterne ser ud og fornemmes som ibenholt- og elfenben-tangenter, og deres fugtabsorberende evne gør, at de ikke bliver glatte, når du spiller på klaviaturet.

Elegant design, klassiske linjer, tidsløs klaverlyd

Selvom HP605 er fyldt med avanceret teknologi er instrumentets udformning traditionel med en kombination af klassiske linjer og pladsbesparende og lækkert design. Instrumentet kan fås i fire forskellige præmierede materialeoverflader: poleret ibenholt, moderne rosentræ og moderne sort og hvidt. Alle materialeoverfladerne er meget nemme at gøre rene. Når digital-pianoet står i dit hjem, behøver du ingen gang at tænde for instrumentet med tænd/sluk-knappen, du åbner bare klaverlåget og begynder at spille.