Roland HP 603-WH digital piano

13.495,00DKK

Det kompakte digital-piano der lyder som et koncertflygel. Forventes at kunne leveres til November.

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

444 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 13.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 444. Samlede kreditomkostninger kr. 2.484. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 15.979. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,92%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Beskrivelse

Roland HP603 Digital Piano

Det kompakte digital-piano der lyder som et koncertflygel

Siden 1972 har Roland arbejdet for at skabe den ultimative klaveroplevelse, og de nye HP-pianoer er udstyret med de mest spændende funktioner, vi endnu har set. Filosofien bag ved HP-pianoerne er, at bringe lyden af et koncertflygel ind din stue samtidig med, at du frit kan bestemme kabinetstil, farver og højttalersystem, så det passer til nøjagtig din smag. HP603 er udstyret med den nyeste version af Rolands berømte SuperNATURAL Piano modelleringsteknologi, der sammen med instrumentets unikke tangenter, der er en blanding af træ og støbte materialer, gør at instrumentet har en fantastisk spillefornemmelse og holdbarhed. Selvom digital-pianoet er kompakt, vil det klassisk designede HP603 være et markant møbel i dit hjem, og med det frie valg af træfinish i rosentræ, sort eller hvid, vil instrumentet klæde ethvert hjem.

Om instrumentet:

  • Den nyeste SuperNATURAL Piano teknologi. Det betyder, at lyden har en endnu større detaljerigdom, og at du kan spille endnu mere dynamisk og udtryksfuldt.

  • Hovedtelefoner med 3D Ambience-effekt giver dig en naturlig og realistisk lydoplevelse, når nu øver dig med hovedtelefoner.

  • Et autentisk flygelanslag med det ny udviklede PHA-50-klaviatur, der kombinerer trætangenter og moderne materialer og giver den optimale anslagsfornemmelse.

  • Du kan tilslutte din smartphone eller tablet via Bluetooth så du kan bladre trådløst i nodesiderne.

  • Du kan spille med et stort alsidigt udvalg af orkesterlyde såsom strygere, messingblæsere, orgler m.m..

  • Du kan gemme 25 registreringer af dine favorit opsætninger af dit lydvalg, dobbeltlyd, splitpunkt. Du kan lave backup af dine instrumentindstillinger på en USB-memory-stik.

  • Klassisk kompakt design der passer perfekt til mindre rum.

  • Findes I tre forskellige designtyper; rosentræ, sort eller hvidt.

Fyldig og overtonerig lyd med SuperNATURAL Piano-teknologien

Super NATURAL Piano-teknologien gør, at lyden moduleres hver gang, du slår en tone an på tangenterne. Mange digital-pianoer anvender optagelser af klaverlyden, men moduleringsteknologien genskaber lyden ud fra de toner du spiller, toneresonansen og lyden fra mange andre dele af klaveret der påvirker klaverlyden. Resultatet bliver en fyldig, overtonerig og kompleks klaverlyd, der responderer præcist på dit klaveranslag, hvilket ikke er muligt med en samplet klaverlyd. Det handler om forskellen i spillefornemmelsen mellem blot at lytte til optaget klaverlyd (traditionel samplings teknologi), til i stedet for selv at skabe klaverlyden (SuperNATURAL teknologi).

Klavertangenter der fornemmes og ser ud som trætangenter, men uden ulemperne

Trætangenterne på et akustisk klaver ser smukke ud og giver fingrene en substantiel spillefornemme. Rene trætangenter kræver jævnlig vedligeholdelse og er derfor ikke det bedste valg til et digital-piano. HP603 har en helt ny type klavertangenter, der består af en blanding mellem træ og støbt materiale, og benytter det bedste fra de to verdener. Smukke træsider giver hver tangent substans og tyngde, så tangenterne føles rigtige at spille på, mens den støbte holdbare tangentkerne sikrer, at du kan spille på dit Roland-piano hver dag i mange år frem, uden at bekymre dig om vedligeholdelse. Du kan endda spille på instrumentet om natten, da tangenterne er skabt således, at de laver mindre dunkelyde, når du spiller på klaviaturet.

Tilslut din smartphone eller din tablet via Bluetooth – brug Apps til nemt at lære klaverspil.

Smartphones og tablets giver unikke måder, hvorved du kan lære at spille klaver. Du kan købe noderne til populære musikstykker fra en online butik fx Sheet Music Direct, eller du kan installere Apple iOS-apps såsom PiaScore hvor du får adgang til 70.000 klassiske klaverstykker på noder, som du kan spille efter, og ved at trykke klaverpedalen vender du nodesider på din iPad/iPhone-skærm.

* Bluetooth-funktionen er kun tilgængelig i udvalgte lande.

Flygellyd via hovedtelefoner

En af de store fordele ved et digital-piano er, at du kan spille uden at forstyrre andre med hovedtelefoner. Nogle digital-pianoer afbryder instrumentets højttalere og sender den samme lyd til dine hovedtelefoner, uden at tage hensyn til, at gode hovedtelefoner kan skabe en bemærkelsesværdi klar og detaljerig lydoplevelse, når du øver. Roland-pianos benytter Headphones 3D Ambience til at optimere lydoplevelsen, så det fornemmes som om, at lyden kommer fra selve klaveret og ikke fra hovedtelefonerne. Du vil også opleve, at du med Headphones 3D Ambience kan øve i en betydelig længere periode uden at blive træt – både dag og nat.

Spiller som et akustisk flygel

Det er ikke kun tangentfornemmelsen, der er vigtig for spilleoplevelsen, men også tangentbevægelserne er vigtige. Hver tangent har en stabiliseringspind, der sikre at den vertikale bevægelse gennem tangenten sker glidende og præcist, idet den hindrer sidevers bevægelse og støj, når du fx spiller et glissando på klaveret. HP603 har den nyeste pianoteknologi indbygget og Roland har derfor også udstyret klaviaturet med helt unikke tangenter der gør, at du får den ultimative spilleoplevelsen. Tangenterne ser ud og fornemmes som ibenholt- og elfenben-tangenter, og deres fugtabsorberende evne gør, at de ikke bliver glatte, når du spiller på klaviaturet.

Elegant design, klassiske linjer, tidsløs klaverlyd

Selvom HP603 er fyldt med avanceret teknologi er instrumentets udformning traditionel med en kombination af klassiske linjer og pladsbesparende design. Instrumentet kan fås i tre forskellige præmierede materialeoverflader: moderne rosentræ og moderne sort og hvidt. Alle materialeoverfladerne er meget nemme at gøre rene. Når digital-pianoet står i dit hjem, behøver du ingen gang at tænde for instrumentet med tænd/sluk-knappen, du åbner bare klaverlåget og begynder at spille.