Roland Cube Lite Monitor – SYNG, SPIL OG ØV MED DINE FAVORIT IOS-ENHEDER

995,00DKK

Varenummer: cubelite Kategori: Tag:

Beskrivelse

Med både mikrofon- og instrument-input, iOS interfacing og kvalitets 2.1 Channel audiosystem er CUBE Lite MONITOR perfekt til at nyde musik derhjemme på din iPhone, iPad eller iPod touch. Forbind din iOS-enhed til i-CUBE LINK jack og start den gratis CUBE JAM app for at afspille, optage og få fordelene ved fantastiske øveredskaber som hastighed/pitch-justering, Center Cancel til minus-one tracks og mere. Stereohøjttalere og en integreret subwoofer leverer en fyldig lyd der fylder rummet mens de indbyggede effekter giver en varm ambience til sang- og musikinstrumenter. CUBE Lite MONITOR er flot og alsidig og er perfekt til øvning, underholdning og karaokesjov.
CUBE JAM
Kompatibel med iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad, iPad 2, iPad (3rd generation), iPad (4th generation), iPad mini, iOS 5.1 or later.


CUBE JAM app forvandler din iOS-enhed til et fedt kontrolcenter for jamming, indspilning og læring.

Afspil kommercielle sange og minus-one tracks gennem CUBE guitarforstærker og rif med i timevis. CUBE JAM optager også audio gennem audio interface, hvilket gør det muligt, let at optage dit jam. Når du er færdig med at indspille kan du justere volume på dit spil eller vokal og backing-musik uafhængigt af hinanden, og så eksportere dit mix til en 16-bit, 44.1 kHz WAV-fil
App’en inkluderer også et fantastisk værktøj til at øve med, inklusiv uafhængigt hastigheds- og pitch-justering af det afspillede audio, Center Cancel til at fjerne soli og skabe dine egne jam tracks.

* Sange med DRM (Digital Rights Management) kan ikke loades. Sange opgraderet til iTunes Plus kan loades

App’en er gratis og kan hentes i App store.