Propellerhead Reason 3.0

3.495,00DKK

Den spritnye og endnu større version af Propellerheads sampler, mixer, looper, trommemaskine, effektenhed, sequencer, synthesizer, m.v. Reason er en fantastisk samling virtuelle enheder, der på nem og effektiv vis kan forbindes på utallige måder. Og det kan udvides i det uendelige, så din computer sætter grænsen.

Varenummer: 2d7dfa4e47cf Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Reason 3.0
Software-baserede synth’er har været på markedet længe, men er ikke blevet allemands eje endnu, noget som skyldes store systembegrænsninger, høj forsinkelse på lyde og det faktum at disse programmer normalt sluger processorkraft.

For et par år siden introducerede det svenske softwarefirma Propellerheads sit storslåede værk; Reason. Programmet slog benene væk under verden og Propellerheads blev over en nat en af de absolut hårdeste aktører i musikbranchen. I dag findes programmet i de fleste større studier og hos sangskrivere/producenter som vil have et komplet musiksystem i sin stationære computer eller laptop. Integreringen via Propellerheads-udviklede ReWire op mod andre programmer, som f.eks. ProToolsT, CubaseT, EmagicT och AbletonT, gør at systemet uden problemer kan sync’es og køres med andre programmer.

Reason 3.0 er et musiksystem med sequencer, synth’er, samplers, mixere og en hel række effekter. I den seneste version opretholder Reason sit omdømme som markedets måske nok bedste softwaresystem. Faktum er at Reason 3.0 i nogle tilfælde overgår mange af markedets traditionelle hardwaresystemer samtidig med dets lydkvalitet tager dig til nye højder.

Nyheder i version 3 er bl.a Combinator – et helt nyt og unikt værktøj til at kombinere og kontrollere Reason-enheder. MClass Mastering Suite er også kommet til og giver yderligere en dimension mere til programmet. Tilføj varme og klarhed til dine projekter samt masterkomprimering for hele mixet eller et enkelt spor.