PreSonus Audiobox iTwo Lydkort

Optag hvad som helst, hvor som helst

AudioBox iTwo: USB/iPad-lydkortet til mobile producenter.

Lydkortet til producenter på farten.

Et fremragende valg for mobile musikere, lyddesignere og podcastere, USB 2.0 bus-drevne PreSonus AudioBox® iTwo lydkort giver to combo mikrofon og omskiftelige linje/instrument input med en højtydende mikrofon forforstærker, så du kan optage synths, guitarer , og alt hvad du kan fange med mikrofoner. MIDI I/O lader dig tilslutte din yndlingssynth eller MIDI-controller. Den kompakte, robust byggede AudioBox iTwo er kompatibel med Mac®, Windows® PC og Apple iPad® og er pakket med kraftfuld, brugervenlig optagesoftware, hvilket gør den til en komplet multiplatform-optagelsesløsning.

Varenummer (SKU): pre-aboxitwo Kategori: Tags: , ,

939 DKK

Mulighed for betaling med EAN

Kan bestilles - Vi kontakter dig med leveringstid

Beskrivelse

Mobil optagelse gjort let.

PreSonus Audiobox iTwo Lydkort og dets softwarebibliotek gør det nemt at optage dine kompositioner og spor! Optag i stereo på din iPad med gratis Capture® Duo eller optag op til 32 numre med prisbillig Capture til iPad. Send derefter dine iPad-spor trådløst til vores prisvindende Studio One®-optagelses- og produktionssoftware til Mac eller Windows til redigering og mix. Eller lav hele projektet på din bærbare computer med Studio One. Uanset hvad, giver AudioBox iTwo og dets softwarebibliotek alle de nødvendige værktøjer til at optage på vejen og i studiet.

Højt og tydeligt.

For at optage fantastisk lydende musik har du brug for fremragende forforstærkere og digitale konvertere. Og for at høre, hvad du laver, har du brug for en hovedtelefonforstærker, der følger med resten af ​​designet. AudioBox iTwo lydkortet leverer det hele! Vi er berømte for vores prisvindende mikrofonforforstærkere, og vi har udstyret AudioBox iTwo med en sødtlydende mikrofonforforstærker, der vil fange din stemme i al sin herlighed. Rene, klare, 24-bit, 96 kHz digitalkonvertere og en ultrahøj, krystalklar hovedtelefonudgang sikrer, at du hører alle detaljer.

Bygget til at rejse.

AudioBox iTwo er et mobilt lydkort i ordets bedste betydning. Den kan sidde på en bordplade eller passe i lommen på en rygsæk eller laptoptaske og fungerer med standard iOS-powertilbehør. Dens metalchassis er bygget som en lille tank – alligevel vejer den kun 1,35 pund (0,63 kg). Uanset hvor dine rejser tager dig hen, når din kreative muse kalder, vil din AudioBox iTwo-grænseflade være klar til at hjælpe dig med at komponere og optage dit mesterværk. Tjek det ud hos din foretrukne PreSonus®-forhandler.

Apple Silicon-, iOS- og iPadOS-kompatibilitet – standard.

PreSonus AudioBox iTwo er indbygget kompatibel med Apple Silicon-baserede Mac-computere* samt iOS- og iPadOS-enheder, inklusive iPad Pro, iPad, iPad Air, iPad Mini, iPod Touch og iPhone. Fordi det er USB-klassekompatibelt, er der ingen specielle drivere eller programmer, der skal downloades og installeres. Du vil være i stand til at producere på farten – alt fra podcasts til folkrock til trap – uanset hvor lyden fører dig hen.

Yderligere information

Vægt 1 kg