Tilbud

Pignose 7-100 er guitarforstærker- from Arai & Co., Developed with authorization of legendary amplifier maker Pignose-Gorilla in USA.

1.380 DKK 1.195 DKK / STK.

Pignose 7-100 er guitarforstærkeren er svaret på den globale efterspørgsel efter en høj kvalitet, økonomisk og fuldstændig bærbar forstærker.
Den drives af seks AA -batterier (medfølger ikke) eller af en valgfri vekselstrømsadapter, som kan opbevares inde i forstærkerhuset.

Pignose 7-100 giver den elektriske guitar den samme mobilitet som den akustiske, og den vejer kun fem kilo!

Du kan vedhæfte en standard guitarrem og slynge Pignose over din skulder.

Det er en Practice Amp
Med en Pignose kan du til enhver tid øve hvor som helst. Den har et komplet udvalg af toner fra ren til sprød.

Det er en første forstærker
Pignose 7-100 kombinerer økonomi med kvalitet og vil aldrig overleve dens anvendelighed, når du køber op til større forstærkere. Det vil altid være praktisk til rejser og til at arbejde med hurtige ideer på vejen. Og den har en pre -amp udgangsstik!

Det er en studie og udførende forstærker
Pignose 7-100-lyden er så god, at mange spillere bruger den som en forforstærker i scene- og studieforestillinger. Dette gøres ved at sende forforstærkerens udgangssignal til en større forstærker eller PA (til sceneforestillinger) eller til optagekonsollen (til optagelse).

Det er den ultimative bærbare forstærker
Det er den, der startede det hele for mere end tredive år siden.

Den kraftfulde lille Pignose, med den særprægede funky Pignose -lyd, har været på vagt i utallige optagestudier, øvelokaler, omklædningsrum, kollegier og baggårde rundt om i verden siden rockin -halvfjerdserne. Få toner fra ren til gris-beskidt med drejningen af ​​den sejeste lydstyrkeknap i verden.

På lager

Varenummer (SKU): Pignose 7-100 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Yderligere information

Vægt 5 kg

Du kunne også være interesseret i...