G7th Heritage Guitar Capo (Rustfrit Stål Standard)

1.195 DKK / STK.

Tradition og innovation i harmoni

Standard halsbredde, der passer til de fleste guitarer, såsom 14 bånd, moderne og førkrigs stil dreadnoughts og andre guitarer med 1 11/16″ (43 mm) eller 1 3/4″ (45 mm) nut vidde.*

Vores flagskib capo – denne traditionelle yoke-stil capo er lavet af håndpoleret rustfrit stål, udstyret med ART® for maksimal tuning stabilitet med den minimale spænding krævet.

Heritage capoer fås til guitar i to halsbredder (standard og bred) og kommer enten i håndpoleret rustfrit stål eller 18 karat guldplade og med en række forskellige ingraveringsmuligheder.

På lager

Beskrivelse

G7th Heritage Guitar Capo (Rustfrit Stål Standard)

Enestående æstetik; Tradition

En traditionel yoke-stil guitar capo som du kan opholde bagved ”the nut” på dit instrument mellem sange, designet til at se diskret og alligevel smukt ud, når du er på din guitar. Populær fordi kraften udøves fra midten af ​​halsen for fremragende trykfordeling og dens lave profilform.

Banebrydende funktionalitet; Innovation

Adaptive Radius TechnologyTM-systemet i den øverste bjælke på Heritage capos tilpasser sig mekanisk til den sande krumning over dine strenge og gribebræt og udøver et fuldstændig jævnt tryk på tværs af alle strengene – sætter en ny standard for afstemt, buzz-fri brug. Det giver dig den maksimale tuning stabilitet med den mindst mulige spænding.

Overlegen design; Unikke funktioner

Heritage capoer har en riflet spændingsjusteringsknap til fine justeringer, en sikker låsende topstang, der låser under spænding, og et fast strengpudemateriale, der beskytter din tone ved at reducere vibrationsdæmpning.

Beskyt din hals; Indvendige silikonepuder

Med ikke-reaktive, beskyttende silikonepuder kan du ved hvert berøringspunkt være sikker på, at finishen på dit instrument er sikker, når du bruger en Heritage capo.

Premium; Læder pose

Hver Heritage capo leveres komplet med en læderpose, pudseklud og gaveæske.

Tilpas din capo; Fantastisk gravering

Tilgængelig med flere graveringsmuligheder, inklusive tilpasset tekst og udsøgte Acanthus Leaf-designs på de buede sider og den øverste bjælke af capoen.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Du kunne også være interesseret i...