FredagsCaféRock i Taastrup Medborgerhus 12. Januar 2018 – Little by Little med Gammeldags Oksesteg ad libitum.

UDSOLGT ! , arrangement er desværre udsolgt, vi arbejder på Fredags Cafe Rock d. 20. april 2019. hvis du vil reservere billetter til dette arrangement, så skriv til info@littlebylittle.dk

FredagsCafèRock på Lipperts

Lipperts & Taastrup Medborgerhus – Taastrup Hovedgade 71 – 2630 Taastrup inviterer til:

Fredags Rock Bal med Gammeldags oksesteg og dans til

Little By Little

Fredag d. 12 januar 2018

Begrænset antal pladser og billetter – maks. 120 personer

Medbring venligst denne faktura til arrangement.

Beskrivelse

UDSOLGT ! , arrangement er desværre udsolgt, vi arbejder på Fredags Cafe Rock d. 20. april 2019. hvis du vil reservere billetter til dette arrangement, så skriv til info@littlebylittle.dk

Døren åbnes kl. 18.
Kokken har maden klar fra kl. 18.30. og der bliver serveret med rund hånd:

Gammeldags Oksesteg, lavet som vi husker at vor mor lavede den !

Kl. 19.30 Little by Little varmer op til en festlig aften med sangbogen !

Efter kaffen, spiller Little By Little op med populær rockende LIVE-musik.

Med kendte hits og dansevenlige rock-n’ roll-numre, er der garanti for en forrygende oplevelse for alle med lyst til at danse og more sig.

Little By Little, (som før både har gæstet Medborgerhuset, Kulturcentret og Taastrups største havefest: Fest i Haven) er friske på scenen som trio med Erik Tarp: guitar og sang, Peter Dack: guitar og sang samt Lars Green på bas.

Der er mange stilarter på repertoiret: Især 60’er-70’er musik og nyere danske og udenlandske hits med gang i. Dansegulvet er poleret så snør danseskoene og kom med til en aften ud over det sædvanlige.

Bemærk venligst at dette arrangement, er på Lipperts – Taastrup Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, tæt på Taastrup Station, med gode P-pladser.

Billetter skal købes på forhånd og koster 155 kroner pr. person. Købes på link i toppen af siden samt på nettet gennem www.larsgreenmusik.dk eller i Lars Green Musik på Taastrup Hovedgade 40, Taastrup. Medbring venligst faktura til arrangement.


Se mere om musikken på: www.littlebylittle.dk og følg os på facebook:

Little by Little, og Fredags Cafe Rock