FredagsCaféRock i Taastrup Medborgerhus 25. Oktober 2019 – Little by Little med Glad gris, marineret Svinefilet ad libitum.

175,00DKK

Vi må melde udsolgt. Er du interesseret i at komme til vores fremtidige arrangementer, så skriv dig venligst på ventelisten.

Med kendte hits og dansevenlige rock-n’ roll-numre, er der garanti for en forrygende oplevelse for alle med lyst til at danse og more sig.

Little By Little, (som før både har gæstet Medborgerhuset, Kulturcentret og Taastrups største havefest: Fest i Haven) er friske på scenen som trio med Erik Tarp: guitar og sang, Peter Dack: guitar og sang samt Lars Green på bas.

Se mere om musikken på: www.littlebylittle.dk og følg os på facebook:

Little by Little, og Fredags Cafe Rock

Næste “Fredags Cafe Rock” arrangement er fredag d. 10 januar 2020, billetter bliver sat til salg ultimo oktober 2019. Sæt kryds i kalenderen.

Ønsker du at komme på venteliste samt på liste, så vi sender dig info om fremtidige arrangementer, så giv os venligst din e-mail:

Udsolgt fredagsrock

begrænset antal pladser og billetter – maks. 130 personer

Husk: vi kommer gerne og spiller til dit arrangement

Little By Little, Populær dansemusik til din næste fest, 3 x 45 minutter, til privat, forening, idrætsklub arrangementer. kr. 7500,- kontakt 43522335 eller info@littlebylittle.dk

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Døren åbnes kl. 18.
Kokken har maden klar fra kl. 18.30. og der bliver serveret med rund hånd:

Menu: Glad gris, marineret Svinefilet, serveret med sauté af kål, svampe og æbler, Sky sauce

og pommes risollee.

Til dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum. Hertil en kop kaffe eller te.

Det kan anbefales at købe Irish Coffee i baren.

Kl. 19.30 Little by Little varmer op til en festlig aften med sangbogen !

Efter kaffen, spiller Little By Little op med populær rockende LIVE-musik.

Der er mange stilarter på repertoiret: Især 60’er-70’er musik og nyere danske og udenlandske hits med gang i. Dansegulvet er poleret så snør danseskoene og kom med til en aften ud over det sædvanlige.

Bemærk venligst at dette arrangement, er på Taastrup Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, tæt på Taastrup Station, med gode P-pladser.

Billetter skal købes på forhånd og koster 175 kroner pr. person. Købes på link i toppen af siden samt på nettet gennem www.larsgreenmusik.dk eller i Lars Green Musik på Taastrup, Hovedgade 40, Taastrup. Medbring venligst faktura til arrangement.

begrænset antal pladser og billetter – maks. 130 personer