FredagsCaféRock i Taastrup Medborgerhus 10. Januar 2020 – Little by Little og Gammeldaws Oksesteg, dessert og dans.

225,00DKK

Er du interesseret i at komme til vores fremtidige arrangementer, så tilmeld dig venligst vores nyheds mail.

Med kendte hits og dansevenlige rock-n’ roll-numre, er der garanti for en forrygende oplevelse for alle med lyst til at danse og more sig.

Little By Little, (som før både har gæstet Medborgerhuset, Kulturcentret og Taastrups største havefest: Fest i Haven) er friske på scenen som trio med Erik Tarp: guitar og sang, Peter Dack: guitar og sang samt Lars Green på bas.

Se mere om musikken på: www.littlebylittle.dk og følg os på facebook:

Little by Little, og Fredags Cafe Rock

Næste “Fredags Cafe Rock” arrangement er nok en fredag medio april 2020, billetter bliver sat til salg medio januar 2020.

Ønsker du at komme på venteliste samt på liste, så vi sender dig info om fremtidige arrangementer, så giv os venligst din e-mail:

Udsolgt fredagsrock

begrænset antal pladser og billetter – maks. 125 personer

Husk: vi kommer gerne og spiller til dit arrangement

Little By Little, Populær dansemusik til din næste fest, 3 x 45 minutter, til privat, forening, idrætsklub arrangementer. kr. 7500,- kontakt 43522335 eller info@littlebylittle.dk

 

Beskrivelse

Døren åbnes kl. 18.
Kokken har maden klar fra kl. 18.30. og der bliver serveret med rund hånd:

Bemærk NY Menu: Gammeldaws oksesteg, kraftig flødesovs (rigeligt), serveret med ristede rodfrugter med honning og salvie. Lidt surt. Grøn spæd salat med balsamicocreme, croutons, cherrytomater og parmesan. Smørristede små kartofler. Desvære kun en slags kartofler.

Der sælges øl, vand og vin i baren. Pænt udvalg

Desserttallerken:  Saftig chokoladekage med frisk vanillecreme. Hertil kaffe eller te.

Det kan anbefales at købe Irish Coffee i baren.

Kl. 19.30 Little by Little varmer op til en festlig aften med sangbogen !

Efter kaffen, spiller Little By Little op til dans med populær rockende LIVE-musik.

Der er mange stilarter på repertoiret: Især 60’er-70’er musik og nyere danske og udenlandske hits med gang i. Dansegulvet er poleret så snør danseskoene og kom med til en aften ud over det sædvanlige.

Bemærk venligst at dette arrangement, er på Taastrup Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, tæt på Taastrup Station, med gode P-pladser.

Hvis du er kørestolsbruger og har behov for mere plads ved bordene, så må du gerne skrive det til Kulturhusene på kulturhusene@htk.dk, så vi kan tage hånd om det.

Billetter skal købes på forhånd og koster 225 kroner pr. person. Købes på link i toppen af siden samt på nettet gennem www.larsgreenmusik.dk eller i Lars Green Musik på Taastrup, Hovedgade 40, Taastrup. Medbring venligst faktura til arrangement.

begrænset antal pladser og billetter – maks. 125 personer