Fredags Café Rock 28. oktober 2022 – Little by Little

Udskriv venligst “faktura” og medbring som billet til arrangement.

Så er Little by Little frisk med Fredags Cafe Rock, 28. oktober 2022, i Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 40, 2630 Taastrup, tæt på station og gode P forhold.

Baren åbner kl. 17.00, Døren åbnes til sal kl. 18.00. Kokken har maden klar kl. 18.30, og der bliver serveret med rund hånd:

Menu: Svinnekam og rigeligt med sovs. Kokken er ikke færdig med menuen – tilbehør og dessert flg.

Hertil kaffe og te.

Der sælges FADØL, VAND, VIN og DRINKS i baren. Pænt udvalg. Det kan anbefales at købe Irish Coffee.

Kl. 20.00 – 23.00 spiller Little by Little op til dans, med populær rockende LIVE-musik. Der er mange stilarter på repertoiret: 60`er – 70èr musik og nyere danske og udenlandske hits. Dansegulvet er poleret, så snør danseskoene og kom med til en aften ud over det sædvanlige.

Hvis du er kørestolsbruger eller på anden måde har behov for mere plads ved bordene, så må du gerne skrive til Kulturhusene: kulturhusene@htk.dk samt info@littlebylittle.dk så vi kan tage hånd om det. Begrænset antal pladser og billetter – maks. 110 personer.

Varenummer (SKU): 281022 Kategori: Tags: , ,

245 DKK

Mulighed for betaling med EAN

I butikken - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Fredags Café Rock 28. oktober 2022 – Little by Little

Little by Little er:

Populær dansemusik til enhver fest for det modne publikum i København og omegn. Repertoiret er fra 50/60’erne og frem til i dag. Dansk og udenlandsk, de største hits, ørehængere, top of the pops, landeplager, gang i dansegulvet til melodier, der kan synges med på. Vi tilpasser gerne musikken efter aftale med arrangøren, Efter aftale kan vi også optræde med et akustisk sæt med Irsk/danske syng-med sange.

Vi optræder også  som BEATLES KOPI-bandet:

TWIST’N SHOUT

Her giver vi et forrygende Beatlessæt for fuld skrue. Iklædt de kendte sølvgrå habitter,  spiller vi på Hofnerbas (som Pouls) på Epiphoneguitar (som Johns) og selvfølgelig på VOX rørforstærker.

Fredags Café Rock 28. oktober 2022 – Little by Little

Du kunne også være interesseret i...

  • Arrangementer

    Little By Little, Populær dansemusik til din næste fest, 3 x 45 minutter, til privat, forening, idrætsklub arrangementer.

    8.500 DKK Tilføj til kurv