Fredags Café Rock 27. oktober 2023 – Little by Little

Så er Little by Little frisk med Fredags Café Rock, 27. oktober 2023, i Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup, tæt på station og gode P forhold.

  • Baren åbner kl. 17.30, hvor der diskes op med Aperol Spritz, Gin Tonic samt andet godt.
  • Døren åbnes til sal kl. 17.30.
  • Kokken fra det “Smagsfulde Køkken” har maden klar kl. 18.30, og der bliver serveret med rund hånd:
  • Kl. 20.00 – 23.00 spiller Little by Little op til dans, med populær rockende LIVE-musik. Der er mange stilarter på repertoiret: 60`er – 70èr musik og nyere danske og udenlandske hits. Dansegulvet er poleret, så snør danseskoene og kom med til en aften ud over det sædvanlige.

Menu: 

“Æblebraisseret nakkekam. Kraftig flødesovs (rigeligt) · Ristede rodfrugter med honning og salvie · Grøn spæd salat med, balsamicocreme, croutons, cherrytomater og parmesan · Smørristede små kartofler · Hjemmebagt langtidshævet brød og økologisk smør · Dessert: Saftig chokoladekage med frisk vanillecreme og skovbærpuré hertil kaffe og te · Der sælges fadøl, vand, vin og drinks i baren. Pænt udvalg. Det kan anbefales at købe Irish Cofee” 

OBS.

  • Udskriv venligst “faktura” og medbring som billet til arrangement.
  • Begrænset antal pladser og billetter – maks. 110 personer.

295 DKK

Mulighed for betaling med EAN

På lager - Levering 1-3 dage

Beskrivelse

Fredags Café Rock 27. oktober 2023 – Little by Little

Little by Little er:

Populær dansemusik til enhver fest for det modne publikum i København og omegn. Repertoiret er fra 50/60’erne og frem til i dag. Dansk og udenlandsk, de største hits, ørehængere, top of the pops, landeplager, gang i dansegulvet til melodier, der kan synges med på. Vi tilpasser gerne musikken efter aftale med arrangøren, Efter aftale kan vi også optræde med et akustisk sæt med Irsk/danske syng-med sange.

Fredags Café Rock 27 oktober 2023 – Little by Little: