BOSS NEXTONE STAGE 40W 1X12″ GUITAR AMP – klassisk rørlyd og feeling med moderne alsidighed

3.715,00DKK

Næste generations guitarforstærkning med Tube Logic

BOSS Nextone-serien kombinerer klassisk rørlyd og feeling med moderne alsidighed og præsenterer et spændende nyt koncept indenfor professionel guitarforstærkning. Velafbalancerede kanaler med channel voicings byder på en bred vifte af inspirerende lyde, og de fire valgbare Class AB analoge effektforstærkere giver øjeblikkelig adgang til de unikke egenskaber der er ved udgangstrin med rør som 6V6, 6L6, EL84 og EL34. Hver effekttrin er understøttet af vores avancerede Tube Logic-teknologi, der re-voicer hele kredsløbet fra input til output, hvilket for første gang giver dig den komplette lydoplevelse af disse signaturudgangstrin i én og samme forstærker.

Ønsker du at dykke dybere ned i tilpasningen af din lyd? Du behøver blot at tilslutte din Nextone Editor og dermed bliver du en virtuel tekniker, der kan finjusterende bias, ”sag”, EQ og andre interne indstillinger, der passer perfekt til din individuelle stil og touch. Nextone indeholder også praktiske moderne funktioner til livebrug, såsom indbyggede effekter, line out til mikrofonfri direkte lyd og en strømstyring til ekspressiv ”cranked-amp”-lyd på acceptable lydniveauer. Og takket være Tube Logic kommer du til at nyde alle de fantastiske lydmuligheder fra dine yndlingsrørdesigns med god respons og spillefornemmelse; vel og mærke uden ulemper som potentielle rygskader og besværlig vedligeholdelse.

Beskrivelse

 • Professionel performanceforstærker med autentisk Tube Logic-lyd
 • Fire analoge klasse AB udgangskredsløb kan vælges fra panelet: 6V6, 6L6, EL84 og EL34
 • Strømlinet combodesign med 40 watt power og 12-tommer højttaler, der kan brugerdefineres
 • Clean og lead kanaler, med standard og custom mode brugerindstillinger
 • Dynamisk responsiv ”power control” til ”cranked-up”-lyde giver dig perfekt respons, selv ved lave lydstyrker
 • Nextone Editor (til Mac/Windows) til at tilpasse de interne forstærkerparametre, herunder tone stack type, EQ, ”sag”, bias, effekter, systemindstillinger og meget mere
 • Boost og Tone switches, der tilføjer gnist og sprødhed
 • Indbygget delay, tremolo og reverb effekter plus loop send/return til patching af eksterne effekter
 • Eksterne højttalerstik: en 8 ohm og to 16 ohm
 • Line, USB og hovedtelefon/optageudgange, med tre Air Feel upmikede kabinetter, der kan vælges fra Nextone Editor
 • Understøttelse af direkte optagelse og re-amping via USB
 • Tube Logic-design-tilgangen er meget anerkendt af guitarister overalt, og giver den helt rigtige lyd, spillefornemmelse og respons ved fuldt ud at reproducere de komplekse interaktive måder en rørforstærker opfører sig på. Denne omfattende proces giver også store fordele for nutidens guitarister, blandt andet større pålidelighed, reduceret vægt og vedligeholdelsesfri drift. Tube Logic er endnu mere udviklet i Nextone serien, der åbner op for avancerede lydredigeringsmuligheder, der er upraktiske eller nærmest umulige at lave med traditionelle rørdesign. En Nextone amp giver den sande respons og præcise egenskaber som man kender fra de mest berømte ampdesigns og giver dig tillige muligheden for at tweake lyden med hidtil uhørt præcision.
 • I en rørbaseret guitarforstærker er preampen vigtig for den grundlæggende formning af lyden, men det er powerampens konstruktion, som virkelig definerer den overordnede lydidentitet og musikerens spillefornemmelse. De fleste forstærkere bruger en specifik udgangsrørtype og kun på meget få er det muligt at udskifte rør på udgangstrinnet. Desværre kræver denne proces normalt fysisk rørudskiftning og tid ”på værksted” med en tekniker, hvilket gør det dyrt og upraktisk. I de fleste tilfælde er det simpelthen nødvendigt at købe flere forstærkere for at opnå de unikke tonale egenskaber ved forskellige udgangsrørtrin …..indtil nu.
  Nextone ændrer alt dette med evnen til øjeblikkeligt at re-voice sin analoge klasse AB-forstærkerdel med et af de fire klassiske designs. Den amerikanske lyd er repræsenteret med 6V6 og 6L6 udgangsrørtyper, mens den britiske lyd er repræsenteret med EL84 og EL34 typer. I modsætning til modeling-forstærkere, som simpelthen fodrer preindstillede ampmodeller via en ikke-reaktiv forstærker, ændrer Nextone det valgte output-kredsløb, og den måde, hvorpå forstærkeren og højttaleren interagerer med den. Dette gør hele ampen autentisk i hver indstilling, hvilket giver en realistisk lyd, der kun er mulig med den avancerede Tube Logic-teknologi.
 • 6V6 – findes i hjertet af mange legendariske low-watt amerikanske forstærkere. 6V6-udgangsrøret er kendt for sin særprægede søde, skarpe tone og organisk compression.
  6L6 – Anvendes typisk i klassiske amerikanske sceneforstærkere og i nogle moderne high-gain-designs og har masser af headroom med en rund og fyldig mellemtonekarakter.
  EL84 – Berømt som powertrinrøret i britiske comboforstærkere, der blev introduceret i slutningen af 50’erne og begyndelsen af 60’erne. EL84 giver en glasagtig, ren klang ved lavere lydstyrker og en fyldig creamet forvrængning, når der skrues op.
  EL34 – Kraftrøret, der findes i de ikoniske britiske stackforstærkere. EL34 er elsket for sin varme, fede tone og umiskendelige bid, der oser af rock.