Boss GT-1B Multieffekt til Bas

1.585,00DKK

STJERNESPÆKKET BASLYD I ULTRAKOMPAKT INDPAKNING

GT-1B giver bassister et stort udvalg af professionelle værktøjer til lyddesign i en lille og robust pakke. Med BOSSs allerbedste sound-engine har du fuld adgang til et stort udvalg af basoptimerede forstærkere og effekter til brug på scene og i studiet. Den strømlinede brugergrænseflade giver dig mulighed for hurtigt at dreje lyde ind, mens den indbyggede fodkontakt og expressionpedal gør det muligt at justere flere effekter i realtid. Og ved at klikke dig ind på BOSS TONE CENTRAL kan du downloade nye patches, redigeringssoftware og meget mere. Kompakt, robust og batteridrevet – GT-1B er den ultimative mobile lydfælle til enhver bassist.

Beskrivelse

 • BOSS sound-engine i flagskibsklassen, specielt indstillet til bas
 • Forstærkere og effekter på prof niveau i en let, kompakt gulvpedal
 • Indbyggede vigtige værktøjer til optimering af din grundlæggende baslyd
 • Inkluderer avancerede MDP-effekter for maksimalt musikalsk udtryk
 • Moderne design uden hårde kanter muliggør sikker transport i en gigbag
 • Easy Select og Easy Edit funktioner til hurtigt at vælge og tilpasse patches
 • De fire AA-batterier giver op til syv timers mobil spilletid
 • Indbygget omskifterkontakt og expressionpedal, stik til fodkontakt/expressionpedal og USB
 • Download pro patches og editor software gratis fra BOSS Tone Central
 • Flagskibsværktøjer til bas

  GT-1B er fuldstændig pakket med værktøjer i højeste klasse og udstyret med en bass-tunet version af BOSS mest avancerede sound-engine. En bred vifte af preamps er til rådighed til at forme din grundlyd, herunder opdaterede favoritter fra GT-10B og to helt nye preamp-modeller. Premium MDP-effekter som limiter og forvrængning indeholder avanceret BOSS teknologi, der opretholder instrumentets karakter og respons, hvilket muliggør et mere friere musikalsk udtryk. Grafisk EQ, T-Wah og andre vigtige værktøjer er også til rådighed, plus overbevisende effekter som Harmonist, Bass Synth, Defretter og meget mere. Der er også et komplet udvalg af modulations, delay- og rumklangseffekter – og endda en looper til jamming og kreativitet on-the-fly.

 • Mobilt powerhouse

  GT-1B er designet til bassister på farten. Enheden er overraskende let og kompakt, perfekt til hurtige sceneopsætninger med sparsom plads og situationer, hvor du skal rejse let. Det robuste moderne design betyder at GT-1B let glider ned i tilbehørslommen på en bas-gigbag, uden bekymringer for hårde og skarpe kanter, der forårsager skade på instrumentet. Netstrøm eller batteristrøm giver fleksibilitet ved enhver performance, så du kan altid tage din egen lyd med dig overalt, hvor du spiller.

 • Nemt at lave lyde

  Med GT-1B’s intuitive interface er det nemt at opbygge lyde og finjustere parametre, selvom du bruger en multi-effekt for første gang. Dedikerede knapper giver øjeblikkelig redigeringsadgang til hver effektkategori, som du kan justere med det samme via tre panelknapper. Knapperne fungerer også som tænd/sluk-kontakter og har statusindikatorer, der på et øjeblik giver dig mulighed for at se, hvilke kategorier der er aktiveret. Easy Select og Easy Edit-funktioner effektiviserer det at lave patches endnu mere, så både begyndere og proffer kan opnå finjusterede multi-effekt lyde med blot et par tweaks.

 • BOSS Tone Central og BOSS Tone Studio

  Klik ind på BOSS Tone Central, hvor du vil finde en bred vifte af gratis patches til GT-1B. Disse patches er programmeret af topbassister og færdigindstillet, klar til brug. De giver gode udgangspunkter for øvede musikere, der gerne vil lave deres egne brugerdefinerede lyde på et mere avanceret niveau. Den gratis BOSS Tone Studio-software er en komplet editor/lydbibliotekar til GT-1B og giver integreret adgang til alle patch-samlinger på BOSS Tone Central.

 • Pro kontrol på meget lidt plads

  GT-1Bs tre fodkontakter er smart designet og giver adgang til patchvalg, tuner, looperkontrol og mere i på minimal plads. Den dedikerede CTL1-kontakt kan frit tildeles funktioner som tap tempo, effekter on/off og mange andre, mens expressionpedalen og tå-kontakten kan tildeles volumen, wah, pitch shift og forskellige effektparametre. Hvis du ønsker endnu mere kontrol, er der en stik til tilslutning af op til to eksterne fodkontakter eller en expressionpedal. Udover at give adgang til BOSS Tone Central og BOSS Tone Studio, giver GT-1Bs USB-stik også ulighed for at indspille lyd direkte i din foretrukne DAW.

Yderligere information

Vægt 5 kg