AirTurn Digit BT-106 with ATFS-2 pedals and Pedal, pedaler og board/håndholdt Bluetooth transmitter til iPad, iPhone/iPod Touch og Android Apps til at bladre i sider til tekst, eBook og node læsning samt styre iTunes og kamera på iOS. Inkl. pedaler o

899,00DKK

Beskrivelse

AirTurn Digit BT-105 with ATFS-2 pedals and Pedal, pedaler og board/håndholdt Bluetooth transmitter til iPad, iPhone/iPod Touch og Android Apps til at bladre i sider til tekst, eBook og node læsning samt styre iTunes og kamera på iOS. Inkl. pedaler og pedal board.

Det er muligt på en iPad eller tilsvarende tablet, men det kan være svært at bladre i nodesiderne samtidigt med, at man spiller på sit instrument. Derfor har man udviklet AirTurn BT-105.

DIGIT modellen kan udover at fungere som fodkontrol også fungere som håndholdt fjernbetjening til at bladre i noder eller til f.eks. at styre iTunes eller kameraét på din iOS enhed.

AirTurn BT-105 DIGIT er udstyret med 6 knapper, en afbryder, status indikator, 5 keyboard profiler, to 3,5 mm stik, og et indbygget genopladeligt batteri med en mini USB opladnings port.
Batteriets levetid varierer, men man kan forvente op til 80 timers standby tid. BT-105 er også udstyret med automatisk Bluetooth-parring med iPad.

Yderligere information

Vægt 500 kg