Acus One For Strings 8 Wood akustisk guitar-forstærker træ

6.385 DKK / STK.

  • High-end forstærker til alle akustiske strengeinstrumenter
  • Med 8” bas-enhed og 1” diskant-enhed
  • 8 digitale effekter optimeret til akustiske instrumenter

Tilgængelig på restordre

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

227 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.385 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 227 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 8.149 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,91%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Beskrivelse

  • High-end forstærker til alle akustiske strengeinstrumenter
  • Med 8” bas-enhed og 1” diskant-enhed
  • 8 digitale effekter optimeret til akustiske instrumenter

Acus One For Strings 8 er en forstærker, som fortrinsvist er bygget til at forstærke akustiske instrumenter, herunder akustiske guitarer. Akustiske instrumenter har en meget bred og spredt harmonisk rækkevidde med meget markante transienter og kræver derfor en forstærker, som kan formidle klangen, uden at lyden bliver flad og uinteressant.

One for Strings 8 er en 200 watt forstærker med indbygget 8” højttaler og 1” diskant-enhed. Forstærkeren kan forstærke op til fire instrumenter samtidigt, eller du kan anvende dens to dedikerede mikrofon indgange til enten at forstærke dit instrument med en indbygget mikrofon og en akustisk mikrofon samtidigt, for på den måde bedre at kunne fange dit instruments fulde tonale karakter. Eller du kan bruge de to mikrofon indgange til at forstærke din vokal, samtidigt med at One For strings 8 tager sig af forstærkningen af dit instrument. En stereo indgang gør det ligeledes muligt at forstærke et keyboard eller elpiano med One for Strings, noget som den i øvrigt gør rigtigt godt.

For at One for Strings kan fungere som din alt-i-en løsning til forstærkning af akustiske instrumenter og vokal, er den ligeledes udrustet med 8 forskellige vellydende digital effekter, som er optimeret til akustiske instrumenter. Du får reverb, chorus, flanger og delay, som du kan tilgå direkte på One for Strings betjeningspanel, uden at du skal tilslutte eksternt udstyr.

Derudover har One for Strings indbygget effekt loop samt balanceret XLR Di output og line output jack eller stereo RCA.

Indgange
2 x XLR
3 x stort jack
2 x phono

Udgange
1 x XLR
1 x stort jack
2 x phono
1 x hovedtelefon-udgang (stort jack)